نماینده مردم رشت گفت: مصوبات سفر دوم هیئت دولت به گیلان اگر در عمل دیده نشود مانند سراب می باشد زیرا در مصوبات سفر اول رئیس جمهور کاری انجام نشده است.
به گزارش شمال نیوز ، آقازاده نماینده مردم رشت در گفتگو با ايسنا منطقه خزر ، با بیان این مطلب که در مصوبات سفر دوم نکات خوب و اساسی مطرح گردید، اظهار داشت: اگر چه گفته مي شود مصوبات سفر اول هیئت دولت به گیلان 60 درصد اجرایی گردید اما با توجه به اینکه استان ما استان محروم و دارای مشکلات زیادی است تردید داریم که 60 درصد این مصوبات اجرایی شده باشد.
وی افزود: خدماتی از قبیل آب، گاز، جاده های روستایی تحقق نیافت و تحول خاص یا کار اولیه انجام نگردید و تنها یک اقدام و از اعتبارات جاری بود و من بعنوان نماینده مردم در بخش اول این طرحها اعتراض خود را اعلام می کنم و معتقدم اگر اين طرحها در قالب مصوبات نمي بود، می توانستیم کار بیشتری در استان انجام دهیم.
نماینده مردم رشت در پایان تاکید کرد: اگر مصوبات سفر دوم هیئت محترم دولت مانند مصوبات سفر اول باشد تقریبا کاری در گیلان انجام نمی شود، شاید مصوبات سفر اول خوب باشد اما در واقع مصوبات سفر دوم هیئت دولت در ادامه آنها خواهد بود.